Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale, după ce a făcut-o de trei ori până acum, dar că partidul va avea sigur candidat la alegerile din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă va intra în cursa prezidenţială, în 2024, Kelemen Hunor a spus că nu mai ia în calcul să candideze la prezidenţiale dar partidul va avea un candidat.

”Eu sigur nu, eu am candidat de trei ori, am încercat, eu ştiam şi când am candidat că nu am nicio şansă, am făcut-o pentru că asta era jocul politic, trebuia să o fac şi e bină că am făcut-o.”, a spus Kelemen Hunor. 

El a dat asigurări că UDMR va avea candidat la prezidenţiale. ”Puteam să fac şi a patra oară şi cine va veni după mine va avea un rezultat asemănător, nu va fi un rezultat diferit dar trebuie să facă acest exerciţiu. Până în 2024 mai e timp dar eu nu mai sunt interesat, indiferent ce se va întâmpla”, a spus Kelemen Hunor. 

Liderul UDMR a recunoscut că a luat decizia încă din 2019. ”Am luat decizia aceasta în 2019, când colegii m-au convins să mai merg încă o dată, Am spus, da, dar ultima dată”, a arătat el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.