Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, că formaţiunea merită să fie la guvernare pentru a se ocupa de problemele comunităţii maghiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Reprezentaţilor Unionali (CRU) al UDMR s-a reuniut, vineri, la Cluj-Napoca, iar preşedintele Kelemen Hunor a prezentat un rapoert politic.  

Kelemen Hunor a scris, ulterior, pe Facebook, că nu trebuie să existe ”niciun dubiu în mintea nimănui” că maghiarii din România merită să aibă UDMR la guvernare.  

”Dacă nu am fi fost acolo, problemele comunităţii noastre nu ar fi fost importante pentru alţii şi o mulţime de regiuni ale Transilvaniei ar fi rămas nedezvoltate”, a scris Kelemen Hunor pe Facebook.  

Acesta a precizat că UDMR trebuie să rămână la guvernare, astfel încât comunităţile maghiare – antreprenorii, fermierii, pensionarii - să treacă mai uşor peste perioada de criză.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.