Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a declarat marţi, după audierea din Comisia pentru cultură din Cameră, că aşteaptă evaluarea prim-ministrului Viorica Dăncilă şi că a rezolvat, „din punct de vedere al legalităţii”, toate proiectele de la minister.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am auzit ce se vehiculează, dar, aşa cum s-a transmis, cred că cel mai important este ca doamna premier să facă evaluarea asa cum s-a spus. Dânsa va decide ce membri ai cabinetului rămân, inclusiv cu acel grup de lucru înfiinţat pentru urmărirea programului de guvernare. Nu ştiu ce să spun. Urmează evaluarea”, a declarat el.

Despre activitatea întreprinsă în ultimele opt luni, Ivaşcu a precizat: „Întotdeauna se poate face mai mult. Dar cel mai greu şi mai important pentru mine e Centenarul. Eu sunt fericit că acest an aniversar poate fi sărbătorit de toţi românii”.

Legat de proiectele preluate, Ivaşcu este de părere că le-a rezolvat pe toate „din punct de vedere al legalităţii”. „Tot ceea ce înseamnă fişe, devize, toate au fost verificate. Aşadar, tot ceea ce înseamnă transferul de bani către autorităţile locale sau centrale - fiind verificate - ele dau o linişte atât lor, cât şi celor care îşi desfăşoară activitatea”.

Ivaşcu este de părere că „nu există o problemă de comunicare” între miniştrii cabinetului „sau, cel puţin, dacă e, pot să îmi asum eu despre mine. Cred că problema de comunicare ţine de fiecare în parte”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.