Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu a declarat luni, că după 30 de ani de neputinţă a mai multor administraţii locale şi centrale, încep efectiv construcţia centurii oraşului Comarnic. ”Am speranţa că la anul, pe vremea asta, să mergem pe centură”, a spus Dumitrescu, precizând că traversarea ei va dura 4 minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur foarte mult că astăzi începem efectiv construcţia centurii oraşului Comarnic”, a spus Iulian Dumitrescu, precizând că după ce a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi a spus că vrea să construiască centuri la Comarnic, la Buşteni şi la Azuga, foarte multă lume nu l-a crezut şi i-a spus că nu are nicio şansă. 

”Iată că astăzi, după 30 de ani de neputinţă a mai multor administraţii locale şi centrale, noi începem efectiv construcţia centurii oraşului Comarnic”, a precizat Iulian Dumitrescu. 

El a arătat: ”Am speranţa că la anul, pe vremea asta, să mergem pe centura oraşului Comarnic şi mai mult, vreau să ştie oamenii că centura va fi parcursă în aproximativ 4 minute”, a mai spus Iulian Dumitrescu. 

Preşedintele CJ Prahova a menţionat că pe o zonă situaţia juridică a terenurilor expropriate este în regulă şi speră ca la finalul anului să închjeie şi cu restul exproprierilor. 

”Deocamdată, noi începem şi suprapunem tot felul de activităţi”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, el arătând că în primul rând contructorul trebuie să scape de reţele, să facă sprijiniri de mal şi apoi podurile şi sensul giratoriu. 

”Chiar dacă este o lucrare pe care ar trebui să o termine oficial în 25 de luni, cred că dacă se mobilizează, la aproape 6 kilometri şi 4 poduri pot fi făcute totuşi într-un an de zile”, a completat el. 

Întrebat când vom circula pe toate centurile, Iulian Dumitrescu a spus că lucrarea de la Buşteni-Azuga este o lucrare complexă care are 18 poduri şi lucrări care vor face să dureze mai mult de un an finalizarea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.