Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, marţi, că soluţiile la problemele din zona preţurilor şi facturilor la energie au fost adoptate la propunerea liberalilor, în şedinţa coaliţiei, iar Biroul Executiv al PNL a acordat, marţi, întreaga susţinere politică pentru acest pachet care va fi adoptat printr-o Ordonanţă de Urgenţă. Tot marţi, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a scris, pe Facebook, că facturile românilor vor scădea imediat, ca urmare a propunerilor PSD, agreate ieri în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aseară, la propunerea PNL, au fost adoptate în cadrul coaliţiei soluţiile pentru problemele din zona preţurilor şi facturilor la energie. Din punctul nostru de vedere, este un plan acoperitor care practic extinde o protecţie în ceea ce priveşte populaţia, dar şi zona industrială, zona agenţilor economici”, a spus Stroe, la sediul PNL. 

El a precizat că este ”o versiune îmbunătăţită a pachetului din toamna anului trecut, n linia propunerilor PNL, pentru a acoperi o plajă mult mai mare de beneficiari, pentru a avea efecte mai profunde decât cele existente şi pentru a extinde şi a avea o perioadă mai lungă de protejare”. 

Stroe a precizat că Biroul Executiv al PNL a dat un vot de susţinere, marţi, pentru acest pachet care va fi adoptat printr-o Ordonanţă de Urgenţă.

De asemenea, PNL solicită instituţiilor care se ocupă cu verificarea şi cu reglementarea pieţei de energie să efectueze în continuare controale într-un mod mult mai curajos şi mult mai ferm/

”Din in punctul nostru de vedere este inexplicabilă situaţia în care în România s-au greşit peste un milion de facturi", a mai spus purtătorul de cuvânt al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.