Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că preşedintele Florin Cîţu a făcut o evaluare a numirii liberalilor în funcţiile de secretar de stat. El a precizat că 80%-90% dintre numirile PNL au fost validate, urmează ca şi restul să fie numiţi în viitorul apropiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele Florin Cîţu a realizat această evaluare privind numirea liberalilor în cadrul fiecărui minister în parte”, a spus Stroe, precizând că ”marea majoritate a celor propuşi de PNL au fost numiţi deja în funcţii, rămânând ca restul de 10,15 procente să parcurgă acelaşi proces şi să primească numire”, a spus el. 

Ionuţ Stroe a arătat că ”80%-90% dintre numirile PNL au fost validate, urmează ca şi restul să fie numiţi în viitorul apropiat”. 

”Există o procedură, ştiţi bine, prin care aceşti oameni, înainte de a fi numiţi în funcţii publice, sunt selectaţi pe baza unor criterii, sunt evaluaţi din punct de vedere al integrităţii, probabil că într-o săptămână, două, toţi cei care au fost propuşi vor fi şi validati”, a mai afirmat Stroe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.