Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, luni, că în şedinţa conducerii partidului s-a subliniat ideea unui ”mod de lucru cât mai coerent şi sincronizat în cadrul coaliţiei, în privind soluţiilor avansate de partide, care să fie prezentate mai întâi în plan intern şi apoi public. ”E destul de incomod ca, în cadrul unei coaliţii, să existe schimburi de replici prin intermediul presei”, a precizat Stroe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a subliniat ideea unui mod de lucru cât mai coerent şi sincronizat în cadrul coaliţiei, în privinţa propunerilor de soluţii avansate de celelalte partide, în sensul avansării lor mai degrabă şi mai întâi în plan intern, în cadrul coaliţiei, urmând ca, pe baza unor decizii în coaliţie, să fie avansate şi public”, a spus Ionuţ Stroe. 

 

Despre nemulţumirile liberalilor la adresa ministrului Muncii, Marius Budăi, Ionuţ Stroe a spus că ”e destul de incomod ca, în cadrul unei coaliţii, să existe schimburi de replici prin intermediul presei şi destul de incomod să existe o dezincronizare între declaraţiile partidelor care fac parte dintr-o coaliţie”.

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că  ”anumite măsuri, propuneri, sancţiuni, dacă există cazul luării lor, în asemenea situaţii, acest lucru îl are doar premierul”. 

”El este cel care evaluează şi activitatea şi modul în care se comportă fiecărui ministru în parte”, a mai spus Ionuţ Stroe, precizând că nu vrea să dea nume însă au existat situaţii în care au exista aceste dezincronizări. 

Întrebat dacă ministrul Muncii ar trebui să plece, Ionuţ Stroe a afirmat că nu este atributul PNL. 

”Ne dorim foarte mult să avem un mod de lucru sincronizat, coerent, toate soluţiile pe care le avem lucrurile care convin mai mult sau mai puţin unor partide să le discutăm mai întâi în plan intern, după care să avansăm public cu discuţiile”, a mai spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.