Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a anunţat, marţi, că a avut loc o primă întâlnire între echipele de negociere PNL şi ALDE, în vederea fuziunii celor două partide, iar discuţiile au avansat în aşa fel încât săptămâna viitoare este posibil să se anunţe data Congresului în care se va valida această fuziune. Despre PMP, Ionuţ Stroe a spus că discuţiile rămân deschise, în contextul sciziunii din interiorul PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a spus, despre negocierile purtate cu ALDE, că astăzi a avut loc prin întâlnire între cele două comisii de negociere. 

”A fost un start foarte bun al acestor discuţii, a avansat considerabil această ideea a fuziunii dintre cele două partide, s-au armonizat viziunile, s-au stabilit obiective comune şi s-a stabilit un parcurs procedural care va fi validat în forurile de conducere ale celor două partide pentru a avea Congresul de fuziune cât mai repede”, a spus Ionuţ Stroe, într-o conferinţă de presă.

El a continuat: ”Suntem încrezători că probanil săptămâna viitoare putem avansa data Congresului pentru unificare”. 

Despre discuţiile cu PMP, Ionuţ Stroe a spus că acestea sunt în continuare deschise, din punctul de vedere al liberalilor. 

”Într-adevăr, au o perioadă de discuţii interne, nu am să comentez situaţia din PMP, însă vreau să reafirm totala disponibilitate din partea noastră în a le continua aceste discuţii, pentru a definitiva ceea ce numim noi unificarea tuturor curentelor de dreapta din politica românească, în acest an”, a mai spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.