Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, după ce social-democratul Mihai Tudose a cerut remanierea ministrului Energiei, Virgil Popescu, că s-au obişnuit deja cu solicitarea făcută de Tudose şi nu e prima oară când o face. Stroe a precizat că evaluarea activitatea miniştrilor o face premierul şi că atunci când va fi cazul va fi prezentată atât în coaliţie, pentru că e nevoie de un acord al tuturor partidelor şi apoi şi public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu există probleme în coaliţia de guvernare. De altfel, modul în care pot fi remaniaţi miniştrii îl cunoaşte şi domnul Tudose, îl cunosc toate partidele care fac parte din această coaliţie de guvernare. Ne-am obişnuit deja cu solicitarea domnului Tudose, nu e prima oară când o face. Repetăm, ca de fiecare dată, faptul că evaluarea activitatea miniştrilor o face premierul”, a spus Ionuţ Stroe.

El a precizat că este vorba despre ”un proces continuu”.

”Activitatea domnului Virgil Popescu de la Energie este cu siguranţă evaluată, este un domeniu care beneficiază de toată atenţia guvernului, dar haideţi să aşteptăm poziţia şi punctul de vedere al prim-ministrului în ceea ce priveşte evaluarea tututuror miniştrilor care fac parte din echipa guvernamentală. Este atributul dânsului şi dacă va exista această posibilitate de remaniere, pentru că, până la urmă ştiţi foarte bine, activitatea unui ministru nu este una pe termen foarte lung, dacă va fi cazul, când va fi cazul va fi prezentată atât în coaliţie, pentru că e nevoie de un acord al tuturor partidelor, şi binenţeles public”, a mai spus Stroe.

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tudose, a declarat că se impunea remanierea lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei deoarece mare parte din haosul care este în prezent i se datorează. El a adăugat că este o opinie personală, iar atributul remanierii este al premierului. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.