Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, despre pensiile speciale ale aleşilor locali, că în dese rânduri au amânat aplicarea acestei decizii, iar în actualul context politic, probabil că această decizie va fi menţinută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a fost întrebat într-o conferinţă de presă care este decizia partidului în privinţa pensiilor aleşilor locali.

”Ştiţi bine că în dese rânduri am amânat aplicarea acestei decizii, în actualul context politic, probabil că această decizie va fi menţinută. Lucrul acesta se poate face prin proiect legislativ, dacă Guvernul doreşte”, a spus Ionuţ Stroe, precizând că Execitivul poate proroga şi iniţia proiecte.

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea a declarat că Ministerul Muncii ar trebui să răspundă dacă pensiile speciale ale aleşilor locali vor intra în plată sau vor fi prorogate încă un an.

”Cred că este o întrebare la care va trebui să răspundă MInisterul Muncii, nu am astfel de informaţii. Cred că ministerul Muncii ar trebui să dea un astfel de răspuns”, a precizat Veştea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.