Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe afirmă, despre concluziile summit-ului NATO de la Madrid, că reprezintă un succes al diplomaţiei române! El menţionează că vom vedea o creştere semnificativă a efectivelor NATO din România, ca urmare a noii importanţe strategice pe care zona Mării Negre o are acum pentru alianţă, tot în urma eforturilor ţării noastre, iar aceste lucruri sunt rodul unei munci de echipă, sub coordonarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Concluziile summit-ului NATO de la Madrid reprezintă un succes al diplomaţiei române! La Madrid, Rusia a fost definită ca  principala ameninţare la adresa securităţii euro-atlantice, la cererea României, formulată încă de la summit-ul Bucureşti 9, iniţiat de Preşedintele Klaus Iohannis”, scris purtătorul de cuvânt al PNL.
 
El afirmă că ”în teren, vom vedea o creştere semnificativă a efectivelor NATO din România, ca urmare a noii importanţe strategice pe care zona Mării Negre o are acum pentru alianţă, tot în urma eforturilor ţării noastre”.
 
”Aceste lucruri sunt rodul unei munci de echipă, sub coordonarea preşedintelui Klaus Iohannis. PNL este singurul partid din România care are relaţii puternice atât cu partenerii noştri europeni, cât şi cu SUA. Faptul că PNL este conectat la occident şi păstrează în permanenţă legături strânse cu marea familie occidentală a Partidului Popular European şi cu partenerii noştri de peste ocean se vede cel mai bine în momente ca acesta, de succes diplomatic deplin”, mai precizează Ionuţ Stroe. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.