Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2024 va fi o bătălie între un candidat PSD, Gabriela Firea şi un candidat de centru-dreapta susţinut de mai multe partide. El şi-a exprimat convingerea că Nicuşor Dan o să reuşească să mişte nişte lucruri şi a anunţat că USR o va susţine pe Clotilde Armand pentru un nou mandat la Sectorul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Politic vorbind linia se va trage în 2024. O să decidem. E prea devreme de spus”, a spus Ionuţ Moşteanu despre alegerile locale şi o candidatură USR la Primăria Capitalei. 

Purtătorul de cuvânt al USR a arătat că ”în 2024 va fi tot o bătălie între un candidat PSD, poate doamna Firea şi un candidat de centru-dreapta susţinut de mai multe partide”.

”Asta este singura variantă. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu cred că Nicuşor Dan o să reuşească să mişte nişte lucruri şi să arate că este omul potrivit la locul potrivit. Încă nu reuşeşte sută la sută”, a precizat el. Moşteanu a menţionat că ”lucrurile trebuie puse în acest context, dacă va candida Gabriela Firea de la PSD şi noi vom candida pe centru dreapta, încă patru, ne batem degeaba”.

”Nu trebuie să fii mare ghicitor în stele să vezi că asta ar fi marea bătălie care ar putea avea loc între un candidat PSD şi un candidat pe dreapta”, a completat el.

Despre relaţia cu PNL, în Capitală, Ionuţ Moşteanu a precizat că Vlad Voiculescu şi Radu Mihaiu se înţeleg bine cu liderul PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu. Întrebat dacă Ciciu ar putea fi un candidat PNL la Primăria Capitalei, Moşteanu a răspuns: ”Ciprian cred că nu se va ridica până în 2024 ca profil şi ca realizări în sectorul 6 la nivelul la care să convingă”. 

El a mai arătat că USR o va susţine pe Clotilde Armand pentru un nou mandat de primar la Sectorul 1. ”Clotilde o să reuşească să facă nişte lucruri, atât cât poate”, a spus Ionuţ Moşteanu, menţionând că în prezent proiectele sale sunt blocate de majoritatea din Consiliul Local. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.