Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus a declarat, marţi, la Parlament, că ”aranjamentul” prin care Daniel Buda a fost împuternicit să semneze listele PNL, alături de Alina Gorghiu, ca preşedinte unic al partidului, a fost ”sugerat, dacă nu susţinut de Vasile Blaga, care nu a dorit să fie înlocuit în funcţia de copreşedinte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Ionescu-Quintus a afirmat că ”aranjamentul” prin care Daniel Buda a fost împuternicit să semneze listele PNL, alături de Alina Gorghiu, ca preşedinte unic al partidului, a fost ”sugerat, dacă nu susţinut de Vasile Blaga, care nu a dorit să fie înlocuit în funcţia de copreşedinte”. 

”Probabil a hotărât că pentru perioada asta se putea trece şi cu o singură răspundere. Faptul că domnul Buda contrasemnează listele este normal, pentru că aşa este trecut în protocolul nostru”, a spus preşedintele de onoare al PNL. 

Potrivit lui Quintus, ”sunt destui de oameni în jurul Alinei Gorghiu ca să poată rezolva problemele care urmează”. 

”Sunt foarte mulţumit de aşezarea domnului Gheorghe Falcă la conducerea campaniei electorale. E un om plin de experienţă, cu foarte multă vitalitate şi este dorit de organizaţiile noastre judeţene. În fond, forţa partidului nostru în aceste organizaţii rezistă”, a mai menţionat Mircea Ionescu-Quintus. 

Conducerea PNL a decis, sâmbătă, ca Alina Gorghiu să rămână preşedinte unic al PNL, în timp ce europarlamentarul Daniel Buda să aibă împuternicire de a vota listele pentru alegerile parlamentare ca prim-vicepreşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.