Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că la Topoloveni, unde zece persoane care manifestau împotriva PSD au fost ridicate de jandarmi şi duse cu duba, s-a văzut cel mai bine cum ar arăta România lui Dragnea. ”Nici măcar comuniştii nu si-au permis aşa ceva”, a spus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiţi unde s-a văzut cel mai bine cum ar arăta - nu cum va arăta pentru că nu va fi  - ci cum ar arăta România lui Dragnea, la Topoloveni. Câţiva oameni nemulţumiţi şi-au permis, vezi doamne, să nu fie de acord cu Dragnea şi s-au dus acolo şi au fluierat. Ceau păţit? După cinci minute, pac în dubă şi la Poliţie. Nici măcar comuniştii nu si-au permis aşa ceva, dar ăsta acolo vrea să ne ducă. Eu nu sunt de acord cu aşa”, a declarat, marţi, Iohanni, la Craiova, unde şi-a lansat cartea „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de poliţie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.