Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul de Crăciun, că Sărbătoarea Naşterii Domnului îi aduce pe oameni mai aproape. "Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi", spune Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale a fost publicată, marţi, o înregistrare video cu preşedintele Klaus Iohannis, care transmite mesajul său de Crăciun.

 

"Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi. În spiritul Sfintelor Sărbători, să ne regăsim credinţa în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!", afirmă preşedintele Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.