Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că pe plan extern ”lumea înţelege” că în România se desfăşoară o campanie electorală, adăugând însă că "bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a întârziat, joi dimineaţa, la un eveniment desfăşurat la Palatul Cotroceni, iar la sosire s-a limitat la a spune că a avut o întâlnire foarte importantă.

Întrebat dacă s-a întâlnit cu Kovesi sau cu Mihai Răzvan Ungureanu, el a refuzat să dea detalii, repetând că a fost "o întâlnire importantă".

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să ştie dacă respectiva întâlnire are implicaţii pe plan intern sau pe plan extern, Iohannis a răspuns: ”Deocamdată, nu apar implicaţii în plan extern pentru că toate lumea înţelege că în România este campanie electorală şi toţi aşteaptă rezultatul alegerilor, însă bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.