Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, că restricţiile care sunt în vigoare pentru toată lumea vor fi valabile şi pentru staţiunile de la munte pe durata vacanţei de iarnă. Şeful statului a precizat că se vor face reglementări specifice în acest domeniu, care vor fi comunicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Klaus Iohannis a fost întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă românii vor putea merge la schi în această iarnă şi a afirmat: ”La ultimul Consiliu la care am participat nu s-a discutat despre perioada de vacanţă, dar între timp ştiu că în Consiliul Uniunii s-a discutat mult despre staţiunile montane în perioada de vacanţă. Opiniile sunt divergente”. 
 
Şeful statului a explicat că România va avea reglementări în acest domeniu. 
 
”În ce priveşte România, noi vom elabora reglementări specifice şi vom comunica aceste lucruri. Însă măsurile generale rămân valabile la fel ca la toată lumea, indiferent dacă este pe schi, pe patină sau se duce pur şi simplu să admire peisajul. Măsurile, restricţiile care sunt în vigoare pentru toată lumea, sunt în vigoare şi pentru staţiunile de la munte”, a mai declarat Iohannis.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.