Preşedintele Klaus Iohannis nu a vrut să precizeze miercuri dacă mai numeşte premier din partea coaliţiei PSD-ALDE, în cazul în care trece moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Haideţi să aşteptăm moţiunea şi rezultatul”, le-a spus preşedintele jurnaliştilor.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că nu are "nicio emoţie" în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură anunţată de PNL, având încredere în colegii săi parlamentari. De asemenea, întrebată despre parlamentarii plecaţi din PSD către partidul lui Victor Ponta, Dăncilă a spus că "o să îi judece românii".

Liderul PNL, Ludovic Orban, declara că liberalii vor discuta despre o eventuală susţinere a moţiunii de cenzură cu toate grupurile parlamentare, "cu toţi parlamentarii care mai au o urmă de raţiune şi o urmă de bun simţ şi care-şi dau seama că România este împinsă în prăpastie de conducerea clanului lui Dragnea". Liderul PNL preciza că moţiunea va fi depusă în această sesiune parlamentară şi că liberalii vor depune toate eforturile pentru că acesta să treacă în Parlament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.