Preşedintele Klaus Iohannis spune că a avut "discuţii de lucru foarte bune cu premierul şi cu miniştrii de linie" şi că astfel de întâlniri vor mai avea loc. "M-au informat despre situaţia găsită la ministerele lor, despre planurile pe care le au şi despre politice publice pe care vor să le pună în practică", menţionează Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a declarat, joi, că a avut, la Palatul Cotroceni, "câteva discuţii de lucru foarte bune cu premierul şi cu miniştrii de linie".

"M-au informat despre situaţia găsită la ministerele lor, despre planurile pe care le au şi despre politice publice pe care vor să le pună în practică şi vom continua seria discuţiilor", a spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan, dar şi cu miniştrii Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Marian Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

Întrebat, miercuri seară, ce va discuta cu şeful statului, Ludovic Orban preciza: ”Analiza obişnuită a situaţiei pe care am găsit-o, a planului pe termen lung şi stabilirea măsurilor imediate absolut necesare”.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai avut astfel de întâlniri cu reprezentanţi ai Executivului, iar Ludovic Orban a anunţat că întrunirile de lucru vor fi periodice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.