Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, miercuri, un apel la "decenţă politică", spunând că din campania electorală nu lipsesc "iniţiativele complet demagogice cu măriri de venituri inaplicabile". "E o întrecere în Parlament în propunerea unor astfel de proiecte, campionul populismului fără acoperire fiind PSD. Fac de aceea un apel la decenţă politică. Crearea de false aşteptări imposibil de susţinut economic sau contestarea unor măsuri sanitare care îşi dovedesc eficienţa sunt practici electorale toxice, care fac rău oamenilor", a afirmat Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iohannis a afirmat, miercuri, în conferinţa de presă, că alegerile locale au fost deja amânate o dată din cauza epidemiei, iar acum sunt luate măsuri pentru ca oamenii care vin la vot să fie protejaţi.

"Nu ştim cât va dura pandemia şi de aceea alegerile locale nu mai pot fi amânate pe timp nedefinit", a spus preşedintele.

El a făcut apel la "decenţă politică".

"Din păcate, nici din această campanie electorală nu lipsesc iniţiativele complet demagogice cu măriri de venituri inaplicabile pentru diverse categorii sociale. E o întrecere în Parlament în propunerea unor astfel de proiecte, campionul populismului fără acoperire fiind PSD. Fac de aceea un apel la decenţă politică. Crearea de false aşteptări imposibil de susţinut economic sau contestarea unor masuri sanitare care îşi dovedesc eficienţa sunt practici electorale toxice, care fac rău oamenilor. Dragi români, în această campanie electorală informaţi-vă. Alegeţi în cunoştinţă de cauză", a declarat Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.