Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că este revoltător ca în anul 2019 oameni care sunt nemulţumiţi de un politician să fie luaţi de jandarmi, referindu-se la ceea ce s-a întâmplat vineri la Topoloveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este revoltător ca în anul 2019, oameni care pur şi simplu sunt nemulţumiţi de un politician, să fie luaţi de jandarmi. Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat! Aşa ne-au arătat imaginile de la Topoloveni. Nişte oameni nemulţumiţi, pe bună dreptate, de Dragnea, s-au dus pur şi simplu să protesteze paşnic şi au fost luaţi de jandarmi”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.
 
Preşedintele a subliniat că acest lucru este „incredibil şi inimaginabil” şi a precizat că acesta este „un argument puternic pentru a merge la vot, pentru a da un răspuns acestui guvern şi acestei guvernări eşuate”.
 
Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de poliţie.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.