Preşedintele Kşlaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că moţiunea de cenzură este principalul instrument al opoziţiei în Parlament şi !ar fi chiar ciudat” să se renunţe la acesta. ”Este un test important şi pentru opoziţie, şi pentru putere”, a spus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Moţiunea de cenzură este principalul instrument la Opoziţiei în Parlament. Ar fi chiar ciudat să renunţe la acest instrument. Au dreptul o dată pe sesiune să facă moţiune de cenzură şi o vor face. Este un test important şi pentru Opoziţie, şi pentru Putere. Mai mult cred că de aici nu o să vă spun despre moţiune", a spus Kaus Iohannis, vineri, la Bruxelles.

Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!". Semnatarii documentului consideră că ”sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.