Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, întrebat fiind despre declaraţiile ministrul Sorina Pintea conform cărora românii ar fi un "popor de infractori", că dacă aceasta se referă la partidul său şi la guvernul din care face parte este "trist". "(...) dacă avem un partid şi un guvern care face parte din categoria enunţată de domnia sa, poate ar face bine cu toţii să plece acasă şi să ne lase pe noi românii să ne construim viitorul fără infractori", a răspuns Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, la Sibiu, despre declaraţiile ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, conform cărora românii ar fi o naţie de infractori.

"Acuma, doamna ministru face parte dintr-un guvern şi dacă se referă la partidul domniei sale şi la guvernul din care face parte este trist, dacă avem un partid şi un guvern care face parte din categoria enunţată de domnia sa, poate ar face bine cu toţii să plece acasă şi să ne lase pe noi românii să ne construim viitorul fără infractori", a răspuns Iohannis.

Potrivit G4Media.ro, Sorina Pintea a făcut declaraţia respectivă la o dezbatere publică.

"Nu ştiu dacă ştiţi, am publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depăşirea timpilor de staţionare în Unitatea de Primiri Urgenţe. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacţia unora de după şi mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.