Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că în continuare crede că premierul Mihai Tudose îşi doreşte o echipă performantă, dar nu a răspuns şi la întrebarea privind încrederea sa în buna credinţă a şefului Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă îşi menţine opinia că premierul este de bună credinţă şi îşi doreşte o echipă performantă, preşedintele a răspuns: ”În continuare cred că îşi doreşte o echipă performantă”.

Chestionat dacă are rezerve în legătură cu buna credinţă a premierului, Klaus Iohannis nu a dat un răspuns, doar a zâmbit şi a încheiat conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni: ”Mulţumesc. Vă doresc o după-amiază bună.”

Preşedintele Klaus Iohannis declara în 12 octombrie că premierul Mihai Tudose este de bună credinţă şi doreşte o echipă performantă şi că, dacă şi acest guvern ar cădea, şi-ar pune pune serios întrebarea dacă PSD mai poate să guverneze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.