Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a vorbit la telefon cu fostul copreşedinte PNL Vasile Blaga, înainte ca acesta să meargă la DNA Ploieşti, el precizând că Blaga a fost cel care l-a contactat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vorbit la telefon înainte de a se duce la DNA Ploieşti. M-a sunat şi mi-a spus că va merge acolo”, a spus Klaus Iohannis. 

Întrebat cum ar trebuie să fie cel care îi va lua locul lui Vasile Blaga la şefia partidului, Klaus Iohannis a spus că acest lucru va trebui să fie stabilit de PNL. 

DNA a anunţat, miercuri, că a început urmărirea penală a liderului PNL, Vasile Blaga, pentru trafic de influenţă, în acest dosar fiind urmăriţi penal şi fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012 Blaga ar fi primit în trei rânduri, prin interpus, suma totală de 200.000 de euro, precum şi 500.000 de euro de la fostul edil.

Vasile Blaga a fost miercuri la DNA Ploieşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.