Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că este nevoie de o modernizarea a Constituţiei. "Cu siguranţă e nevoie de o modernizare a capitolului care se referă la CCR", a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă se impune reforma CCR privind componenţa Curţii sau una mai largă, Iohannis a replicat: "Cu siguranţă, acum trebuie să ne ocupăm prima dată de legile justiţiei care trebuie reparate. Asta e etapa în care ne aflăm acum, dar am putut să vedem cu toţii că e nevoie de o modernizare a Constituţiei".
 
"Am avut situaţii care nu au avut soluţii constituţionale simple, unele nu au avut deloc soluţii, vă amintesc doar de situaţia alegerilor anticipate care ar fi fost foarte bune pentru a intra cu un Guvern nou, un Parlament nou în această etapă. Nu s-a putut. Cu siguranţă e nevoie de o modernizare a capitolului care se referă la CCR", a declarat Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.