Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat ”La Mulţi Ani” femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie, în timp ce primul-ministru Sorin Grindeanu le-a invitat să se bucure de ”evenimentele simple, dar frumoase ale vieţii”. La rândul lor, şi alţi politicieni le-au făcut, pe reţelele de socializare, diverse urări femeilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”8 Martie este sărbătoarea feminităţii. Această zi specială este un prilej în plus pentru a le arăta femeilor din viaţa noastră cât de mult înseamnă pentru noi şi cât de recunoscători le suntem pentru rolul lor în familie şi în societate. La mulţi ani tuturor femeilor!”, a scris, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul Sorin Grindeanu a postat un link către o piesă a lui John Lennon, ”Woman”, cu comentariul: ”Doamnelor şi domnişoarelor, vă doresc să ştiţi să vă bucuraţi de evenimentele simple, dar frumoase ale vieţii!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a postat, pe contul de pe reţeaua de socializare o imagine cu o felicitare pe care stă scris ”La Mulţi Ani!!! Liviu Dragnea”. Tot la o imagine, cu un buchet de flori, a recurs şi preşedintele PMP, Traian Băsescu, imagine însoţită de mesajul: ”La mulţi ani, dragi soţii, mame, fiice şi bunici! O zi de 8 Martie însorită şi o primăvară cu tot ce vă doriţi!”

Fostul premier Victor Ponta a postat o fotografie mai veche, de la un eveniment electoral la care a apărut pe scenă însoţit de mama sa, soţia Dacian şi de fiica lor. ”Cu ocazia zilei de 8 Martie le urez din tot sufletul tuturor mamelor, soţiilor, surorilor şi fiicelor noastre să aibă doar «primăvară» în viaţă - şi le mulţumesc din partea unui fiu, soţ, frate şi tată fff mândru de ele”, a scris Ponta.

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, desfăşoară de mai mulţi ani, de 8 martie, o campanie de informare privind importanţa analizelor anuale pentru prevenirea cancerului de sân şi de col uterin, cu ajutorul organizaţiei PNL Sibiu.

“Este o campanie de suflet, pe care am desfăşurat-o an de an, cu ocazia zilei de 8 Martie precum şi cu ocazia Zilei Înternaţionale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân. Am încercat să stau de vorbă cu cât mai multe doamne şi domnişoare din Sibiu şi să le explic cât este de important să îşi facă analizele la timp. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, cancerul de sân şi cel de col uterin, descoperite într-un stadiu incipient, se pot vindeca, în majoritatea cazurilor. Am avut marea satisfacţie, ca în urma acestor campanii de informare, să cunosc doamne  care mi-au mulţumit pentru că le-am determinat să îşi facă analizele astfel, şi-au descoperit din timp aceste probleme de sănătate, au reuşit să înfrângă boala şi acum trăiesc”, a declarat Raluca Turcan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.