Senatorul UNPR Ioan Iovescu şi-a anunţat, marţi, intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al partidului, precizând că doreşte să schimbe denumirea formaţiunii în Alianţa Creştină de Centru (ACC).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doresc la alegerile acestea să candidez pentru funcţia de preşedinte UNPR, ţinând cont şi de faptul că cei mai mulţi parlamentari provin din PPDD. (...) Vreau să reformez acest partid, să-i schimb denumirea. Analizând cum s-a format UNPR şi cum s-a dezvoltat, mi-am dat seama că a absorbit mai multe partide şi ar fi potrivit ca acest partid să ia o nouă denumire şi eu m-am gândit la denumirea de ACC, Alianţa Creştină de Centru", a declarat Iovescu. 

În momentul în care Gabriel Oprea a demisionat din funcţia de preşedinte al UNPR, acesta l-a propus pe Valeriu Steriu pentru a prelua şefia partidului. Conferinţa Naţională a UNPR va avea loc în 26 martie. În prezent, UNPR este condus interimar de Neculai Onţanu, secretarul general al partidului.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.