Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis, luni, că Inspecţia Sanitară de Stat verifică situaţia femeii care a născut pe trotuar în faţa Spitalului Urziceni şi încearcă să reconstituie întreaga situaţie. Ministrul a precizat că va face publice măsurile dispuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Rafila, care a intervenit, luni, online, în cadrul conferinţei ”Atrofia musculară spinală – cum creştem şansa la o viaţă fără dizabilităţi”, organziată de Centrul "Dr. Nicolae Robănescu", a fost întrebat dacă a văzut imaginile de la Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar în faşa spitalului.

”Am văzut imaginile. În momentul de faţă, Inspecţia Sanitară de Stat încearcă să reconstituie exact întreaga situaţie şi vă vom pune toate inftomaţiile pe care le avem la dispoziţie precum şi măsurile care au fost luate în cazul în care ele se impun”, a declarat ministrul.

 Imaginile au fost postate pe Facebook, mii de persoane cerând intervenţia autorităţilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.