Guvernul a anunţat, vineri, că peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile, o parte importantă fiind pusă la dispoziţie pentru salvarea cetăţenilor Ucrainei. ”Sunt mândru de generozitatea şi mobilizarea românilor care au venit în sprijinul ucrainenilor aflaţi în suferinţă”, transmite premierul Nicolae Ciucă, făcând apel la continuarea acţiunile umanitare atât de necesare poporului ucrainean, în acest moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Românii donează sânge pentru militarii şi civilii ucraineni răniţi în agresiunea militară! Peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile, o parte importantă fiind pusă la dispoziţie pentru salvarea cetăţenilor Ucrainei”, a anunţat Guvernul. 
 
Campania a fost deschisă în 27 februarie de premierul Nicolae-Ionel Ciucă şi mai mulţi membri ai cabinetului care au donat sânge pentru răniţii ucraineni.
 
”Mulţumesc românilor care şi-au deschis inimile şi participă la această campanie umanitară! Puterea solidarităţii este o linie de apărare esenţială împotriva oricărei agresiuni. Sunt mândru de generozitatea şi mobilizarea românilor care au venit în sprijinul ucrainenilor aflaţi în suferinţă. Fac apel să continuăm acţiunile noastre umanitare atât de necesare poporului ucrainean, în acest moment”, a afirmat premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.