Guvernul aprobă joi în şedinţă mandatul de negociere pentru contractul de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 600 milioane de euro, premierul Marcel Ciolacu afirmând că sunt bani pentru susţinerea proiectului Autostrăzii Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi vom aproba şi mandatul de negociere pentru contractul de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 600 milioane de euro. Sunt bani pentru susţinerea proiectului Autostrăzii Moldovei”, a spus premierul în şedinţă.

Marcel Ciolacu a precizat că, prin aceste fonduri, ”ne asigurăm că, indiferent ce situaţii neprevăzute de cheltuieli pot apărea, avem resursele pentru a finaliza la timp cel mai important proiect de infrastructură rutieră din zona de est a Românei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.