Guvernul aprobă, marţi, în şedinţă, cadrul pentru un sprijin financiare de 84 de milioane de lei, pentru 12 aeroporturi regionale. Prim-ministrul a afirmat, în şedinţă, că transportul aerian a fost cel mai afectat în această perioadă a pandemiei, iar nevoia de investiţii a venit atât din discuţiile cu investorii cât şi cu cetăţenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Una din problemele importante este cea semnalată de investitori şi de către cetăţeni, în discuţiile pe care le-am avut şi vom face tot ceea ce putem şi ne stă la îndemână pentru a continua dezvoltarea infrastructurii de transport”, a spus premierul Ciucă. 

Nicolae Ciucă a arătat că transportul aerian a fost cel mai afectat în această perioadă.

”De aceea, astăzi com aproba cadrul pentru sprijin financiar pentru 12 aeroporturi regionale, ce va consta în alocarea a 84 de milioane de lei. Sunt fonduri care vor sprijini aeroporturile din Cluj, Iasi, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava, Arad, Maramureş, Oradea, Satu Mare, Târgu Mureş şi Tulcea”, a declarat prim-ministrul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.