Guvernul a adoptat, miercuri, un memorandum cu tema „Aprobarea contribuţiei financiare a României la programele opţionale ale Agenţiei Spaţiale Europene (ESA) pentru perioada 2023-2028”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La propunerea Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Executivul a aprobat contribuţia României la programele opţionale ale ESA pentru perioada 2023-2028, în limita unui plafon maxim de 62,5 milioane euro, arată comunicatul de presă al Executivului.

Plăţile anuale vor fi făcute conform documentelor transmise de ESA.

De asemenea, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării va iniţia un proiect de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea mecanismului de subscriere la programele opţionale ale ESA şi pentru aprobarea plăţii contribuţiei financiare a României la programele opţionale ale ESA pe perioada 2023-2028.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.