Premierul Sorin Grindeanu a reafirmat, la Parlament, că va avea o discuţie, miercuri, cu ministrul Justiţiei, după votul pe moţiunea de cenzură, precizând că deja are o părere formată şi ştie ce trebuie să facă în ceea ce-l priveşte pe Florin Iordache. Grindeanu a spus că o posibilitate luată în calcul în privinţa Ministerului Justiţiei este ca acesta să poată fi condus de un independent din sistem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Voi avea o discuţie mâine (cu Florin Iordache - n.r.), după moţiunea de cenzură. (...) Eu mi-am format părerea şi ceea ce trebuie să fac”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

El a fost întebat dacă este mai bine ca Ministerul Justiţiei să fie condus de un independent din sistem, Grindeanu răspunzând că aceasta ”poate fi una dintre abordări”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.