Sorin Grindeanu a afirmat, întrebat ce ar prefera între şefia Ministerului Transporturilor sau a Camerei Deputaţilor, din luna mai când premier ar urma să fie Marcel Ciolacu, că ambele posturi au provocările lor specifice, iar „oriunde sunt şi am votul colegilor mei, încerc să îmi fac cât mai bine treaba”. Ministrul Transporturilor a adăugat că nu îşi doreşte un alt minister.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Doar dintre acestea două? Nu ştiu. Fiecare dintre cele două funcţii are provocările de rigoare sau specifice funcţiei respective. Pot să vă spun aşa – că oriunde sunt şi am votul colegilor mei, încerc să îmi fac cât mai bine treaba. În niciun caz nu vreau să facem un capăt de ţară, chiar dacă spuneaţi că e şansa de a se inaugura 100 km pe an, minim, mizele sunt mult mai mare decât acestea. Asta nu înseamnă că nu trebuie să se întâmple, indiferent de cine e ministru, să nu creem aceste premise”, a declarat Sorin Grindeanu, întrebat miercuri la emisiunea „Talk News” de la Prima News ce ar prefera să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor sau să rămână ministru al Transporturilor, din luna mai.

Chestionat dacă şi-ar fori alt minister, în cazul în care nu va ocupa acelaşi portofoliu în Guvern sau să preia şefia Camerei Deputaţilor, social-democratul a răspuns. „Nu. Exclus”.

”Şi aşa colegii mei şi în special Marcel Ciolacu a dus o muncă de convingere destul de asiduă să intru în Guvernul în noiembrie 2021. Am înţeles să intru, să îmi fac treaba cât de bine pot, dar nu”, a completat Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.