Sorin Grindeanu afirmă, întrebat dacă s-a simţit abandonat de PNL în perioada protestelor transportatorilor şi fermierilor, că observă lipsa de implicare a celor din PNL în rezolvarea crizei sociale generate de aceste mişcări de stradă, dar menţionează că nici nu se baza foarte mult pe partenerii de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Acuma, eu m-am obişnuit, sunt vaccinat în funcţii din acestea publice să ştiu că atunci când e bine, inaugurăm, de exemplu câte un lot de autostradă, e un întreg alai şi de colegi de la PSD, şi de colegi de la PNL. Sigur, când sunt probleme, de asemenea m-am obişnuit, când te uiţi în spate, nu prea mai e nimeni, asta e! Dar revenind şi intrând în regim serios, păi nici nu mă bazam foarte mult, eu, cel puţin. Nu mă bazam, trebuia să-mi rezolv eu problemele la Transporturi, să încerc să găsesc soluţii cu cei care protestau, le-am găsit. Ce să facă vreun liberal, să vină să discute în locul meu? Faptul că public, public, în mesaje, în emisiuni, în tot felul de acţiuni pe care le-au avut în aceste două – trei săptămâni au lipsit, da, am observat şi eu. Dar asta e!”, a afirmat Sorin Grindeanu, sâmbătă, la Prima Tv 
El a ţinut să amintească faptul că în timpul crizei generate de greva profesorilor, Marcel Ciolacu şi PSD s-au implicat activ în negocieri, deşi Guvernul era condus de către liberali. 
„Dacă pun în balanţă, de exemplu, perioada de acuma cu cea în care a fost greva profesorilor, când Marcel Ciolacu nu era prim-ministru dar a fost la toate negocierile lângă Nicolae Ciucă, prim-ministru în acea perioadă, noi, PSD-ul, am fost la toate, nu am fugit. Sigur că observ eu şi observă toată lumea, cred, această diferenţă”, a menţionat Grindeanu.
El spune că nu s-a discutat acest aspect în coaliţie, pentru că liderii acesteia nu s-au întâlnit de la debutul protestelor şi până în prezent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.