Premierul Sorin Grindeanu a pregătit un discurs pe care îl va prezenta, miercuri, la Parlament, la citirea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conduce, în care va transmite şi un mesaj celor care protestează de mai bine de o săptămână în toată ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O să vedeţi mâine în discursul pe care o să-l am la moţiunea de cenzură. E un moment important, deşi substanţa moţiunii până la urmă - ordonanţa în sine - a fost retrasă şi o să-mi spun punctul de vedere mâine în discursul pe care o să-l am legat de acest subiect şi de ceea ce înseamnă moţiunea de cenzură”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, întrebat fiind dacă îşi va cere scuze oamenilor pentru ceea ce s-a întâmplat legat de OUG 13.

Întrebat ce a simţit ca om când a văzut luminiţele şi mesajele de la protestele de duminică, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Asta o să aflaţi în momentul în care, poate, nu o să mai fiu şi în funcţia de prim-ministru”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.