Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că el l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis, prin SMS, de rezultatul votului din Parlament la moţiunea de cenzură, după care au avut o discuţie telefonică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu l-am informat pe domnul preşedinte despre situaţia şi votul din Parlament. Informarea vizavi de vot a plecat de la mine spre preşedinte prin SMS şi apoi a urmat o discuţie telefonică”, a spus Grindeanu.

Preşedintele Klaus Iohannis va convoca pentru luni consultări cu partidele parlamentare în vederea formării noului Guvern, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Preşedintele a fost informat şi a luat act de rezultatul votului din Parlament. Preşedintele va convoca consultări cu partidele parlamentare  pentru ziua de luni, în vederea formării unui nou guvern”, a afirmat Dobrovolschi.
 
Ea a amintit faptul că preşedintele României participă joi şi vineri, la Bruxelles, la reuniunea de vară a Consiuliului european.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.