Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, la Parlament, referitor la o ruptură între PSD şi şeful statului, că la această chestiune ar trebui să răspundă liderul partidului Liviu Dragnea. Prim-ministrul a recunoscut că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis în ultima perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul pe care îl reprezintă este dat de o coaliţie PSD-ALDE. Avem această majoritate în Parlament, care se bazează pe votul românilor, cred că ceea ce trebuie să facem noi este să punem în aplicare programul de guvernare. Vizavi de Partidul Social Democrat, cred că cine trebuie să răspundă nu sunt eu, e domnul preşedinte Liviu Dragnea şi aşa e şi normal”, a mai afirmat Sorin Grindeanu, întrebat despre divergenţele dintre PSD şi preşedintele Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, întrebat dacă are un plan B legat de protestele din Piaţa Victoriei, ţinând cont că acestea nu s-au oprit după abrogarea Ordonanţei 13, prim-ministrul a răspuns: ”Haideţi să vedem. Ca să spun aşa, citând, pas cu pas”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.