Premierul interimar, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, la Palatul Victoria că a avut o discuţie telefonică de ”final de mandat” cu preşedintele Klaus Iohannis în cursul zilei de ieri, însă nu a vrut să precizeze ce subiecte au fost abordate afirmând că ”sunt lucruri care rămân între două persoane”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vorbit şi cu preşedintele Klaus Iohannis ieri. O discuţie de final de mandat la mine. Acesta a fost rostul discuţiei”, a declarat Sorin Grindeanu, precizând că discuţia a fost telefonică.

”Eu l-am sunat. Sunt lucruri care rămân între două persoane”, a susţinut Grindeanu, întrebat despre subiectele abordate în discuţia cu şeful statului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată,  întrebat dacă ar accepta o funcţie din partea preşedintelui Klaus Iohannis, Grindeanu a spus că nu vrea să facă speculaţii.

”Eu nu vreau să facem speculaţii (...) Mâine sau poimâine, când se finalizează acest proces cu predare-primire, (...) ştiu în mod sigur ce fac - merg la familie la Timişoara o lună şi ceva, o să încerc să-mi adun gândurile, să fiu alături de familia mea şi de prietenii de acolo şi să mă gândesc la viitor”, a spus Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.