Senatorul USR Mihai Goţiu le-a mulţumit duminică protestatarilor care au participat la mitingul din Bucureşti şi spune că, atâta timp cât oamenii sunt dispuşi să înfrunte frigul, zăpada şi noroaiele în lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta e România în care mă simt acasă! Mulţumesc! Cât timp există asemenea cetăţeni, dispuşi să înfrunte frigul, zăpada, noroaiele, să-şi sacrifice confortul personal pentru a lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit ieri la protestul de la Bucureşti, celor care aţi ieşit în stradă în multe alte oraşe din ţară şi străinătate, dar şi celor care ne-aţi susţinut şi încurajat", a scris Goţiu pe contul său de Facebook.

De asemenea, el spune că mesajele şi vocea străzii se vor auzi mult mai puternic în viitor.

"Vă garantez că mesajele şi vocea voastră se vor auzi, pe mai departe, mult mai puternic, şi în Parlament. Împreună vom schimba România!", a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.