Senatorul PNL Alina Gorghiu susţine că, după şedinţa Comitetului Executiv de vineri, războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este şi rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu mai există, iar pericolul e la orizont: o criză economică şi bugetară a ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Victoria lui Pirus pentru Dragnea, când pierde cetăţeanul. Urmările zilei de ieri: războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este şi rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu cred că mai există. Pericolul e la orizont: o criză economică şi bugetară a ţării”, a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul PNL spune că social-democraţii au ajuns la chestiunea amnistiei şi graţierii înainte să ajungă la discuţia despre demisia lui Dragnea: ”Probabil au început cu chestiunile care li se păreau mai importante. Asta spune multe despre ceea ce este în mintea PSD”. 

”Este de neiertat că am văzut 40 sau 50 de lideri ai PSD care au dat sprijin politic taberei despre care ştiu toţi că va pune în pericol traseul european şi euro-atlantic al ţării. Au dat sprijin liderului care le-a promis continuarea luptei împotriva justiţiei, amnistie şi graţiere, deşi ştiu foarte bine că asta poate să scoată România din rândul ţărilor civilizate. Inacceptabil!!! Şi au dat sprijin celor care poartă răspunderea politică pentru ceea ce a fost la 10 august, în condiţiile în care tocmai ieri se aflase că represiunea din Piaţa Victoriei s-a făcut cu acte false”, continuă Alina Gorghiu.

Ea precizează că sunt foarte multe milioane de români care nu au votat PSD şi pentru care nu este acceptabil ca România să fie pusă, luna viitoare, în discuţia Parlamentului European pentru faptele reprobabile ale acestui partid politic.

”Este adevărat că au primit voturi, dar nu au primit mandat de la electorat pentru aşa ceva, nici măcar de la propriul lor electorat. În rest rămân la o părere mai veche: PSD se va scufunda împreună cu Dragnea, au ratat acum încă o şansă de a mai schimba ceva. Până atunci, acest partid trebuie să fie izolat. Nu mai poate rămâne la guvernare şi sper să nu mai gireze nimeni măcelul intern de acolo, mai ales după butaforia de ieri seară. După ce nu vor mai putea face rău ţării, vor putea să îşi aleagă un lider dintre Dăncilă şi Dragnea, că alte idei văd că nu au”, mai afirmă Gorghiu.

Comitetul Executiv al PSD a votat, vineri seară, pentru susţinerea lui Liviu Dragnea în continuare la conducerea partidului.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.