Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, la RFI, că premierul Dacian Cioloş nu va fi parte activă a campaniei electorale a liberalilor, ea precizând şi că, în acest moment, partidul nu are programat un alt eveniment de amploare, după mitingul de duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primul-ministru nu va fi parte activă a acestei campanii electorale. Prim-ministrul îşi va finaliza mandatul la Palatul Victoria şi îşi va duce spre final, în măsura în care mai este timp, proiectele pe care le-a început. Campania electorală a PNL se va derula cu cei care sunt pe listă, cu activul nostru de partid. Oamenii pe care îi susţinem sunt garanţia că ceea ce ne asumăm în faţa românilor se va întâmpla”, a declarat Gorghiu.

Întrebată dacă, totuşi, Dacian Cioloş nu va participa la alte evenimente, cum a fost cazul mitingului de duminică seara, Alina Gorghiu a răspuns: ”În momentul acesta nu avem plănuit nici un alt eveniment de amploare. Campania se va desfăşura în fiecare judeţ şi ne vom ocupa de promovarea candidaţilor şi a programului de guvernare. În acest moment, nu există planificat un alt eveniment de amploare”.

Premierul Dacian Cioloş a participat, duminică seara, la mitingul organizat de PNL în Capitală, el ţinând un discurs în faţa celor peste 20.000 de militanţi liberali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.