Vicepreşedinta PNL Alina Gorghiu a afirmat, duminică la conferinţa de alegeri a Ligii Aleşilor Locali Argeş de la Piteşti, că mesajul potrivit căruia „PSD are cam totul în judeţul nostru şi nu poate fi bătut” este unul fals şi i-a îndemnat pe liberalii prezenţi să spulbere acest mit, deoarece vor avea de câştigat în 2024, care va fi un al electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştim de unde plecăm! Avem prefect liberal, am câştigat în alegeri 24 de comune - între timp s-au alăturat echipei încă doi primari - avem peste 300 de consilieri locali,  dar trebuie să fie şi mai bine de atât! Pentru că vreau să spulberam un mit. Mesajul că: «PSD are cam totul în judeţul nostru şi nu poate fi bătut» este fals. Este un mit care va fi spulberat! Cei care vor gândi aşa de acum vor avea de câştigat în 2024. O să reiau ideea enunţată de Florin Roman. Sunt multe realizări pe care poate că nu le-am comunicat atât de bine. Am făcut multe lucruri bune pentru administraţiile locale şi toate realizările liberale trebuie să fie cunoscute!”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a amintit de proiectul „Anghel Saligny” şi de programul liberal „Masă caldă”, prin care 300 de unităţi de învăţământ sunt incluse în anul şcolar 2022-2023.

„Proiectul Anghel Saligny este un mare succes în toată România pentru că era mare nevoie de astfel de investiţii. Vorbim de un proiect de investiţii care aici, in Argeş, sunt de peste 1,5 miliarde! Comunele conduse de primari PNL au în total 37 de proiecte aprobate, dintre care 22 vizează modernizări şi asfaltări de drumuri sau construirea de poduri, 10 sunt pentru canalizare iar 5 sunt destinate alimentării cu apă. Programul liberal «Masa caldă»: la nivel naţional, 300 de unităţi de învăţământ sunt incluse în anul şcolar 2022-2023, dublu comparativ cu anul trecut şi asta este meritul liberalilor. Un program bine gândit şi necesar de care vor beneficia şi elevi din trei comune conduse de primari PNL: Albeştii de Argeş, Hârtieşti şi Ţiţeşti. De asemenea, îi felicit pe primarii din Argeş cărora le-au fost aprobate proiecte pe PNRR, componenta 10 Fondul Local: Căldăraru, Hârtieşti, Moşoaia, Albeştii de Muscel, Bârla, Suseni, Albeştii de Argeş, Băbana, Schitu Goleşti, Buzoeşti. Sunt doar exemple care îmi vin acum în minte, dar fiecare dintre voi trebuie lăudat pentru proiectele voastre!”, a mai precizat Gorghiu.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.