Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a respins, luni seara, la Antena 3, ideea revenirii lui Mhai Răzvan Ungureanu în PNL pentru a candida pe listele acestui partid la parlamentare şi a adăugat că, atât timp cât este şefă la PNL, nu o să susţină intrarea în politică, la nivel înalt, a unui şef de serviciu secret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu se pune problema revenirii lui MIhai Răzvan Ungureanu în PNL”, a spus Alina Gorghiu, precizând că, deşi au apărut în curusl zilei, după demisia acestuia de la SIE, informaţii pe surse că s-ar întoarce în partid pentru a candida, în filiala Iaşi, exclude acest scenariu. 

Alina Gorghiu a apreciat că foştii şefi ai serviciilor secrete trebuie să stea, măcar o perioadă, în afara politicii.

”Este un raţionament de bun simţ: un şef de la SRI sau SIE are un bagaj de informaţii care l-ar face prea calificat pentru poziţia de parlamentar (...) Cât sunt şef la PNL, nu o să susţin intrarea în politică, la nivel înalt, a unui şef de serviciu”.

Copreşedintele PNL a dat exemplul fostului şef SRI, George Maior, care apărarea mereu ca variantă de premier şi a precizat că acest lucru e nesănătos şi s-ar bucura să vadă că acest lucru nu se întâmplă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.