Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă, joi seară, că liberalii au destui oameni suficient de bine pregătiţi în administraţie care ar putea câştiga Primăria Capitalei, dar precizează că lucrurile nu au fost discutate în rândul partidului. Întrebată dacă s-ar putea merge cu o altă variantă decât Nicuşor Dan, ca la ultimele alegeri, Gorghiu a declarat că, la susţinerea acestuia, ”s-a mers mai mult pe filozofia să piardă Firea decât să câştige candidatul PNL”. Potrivit lui Gorghiu, evaluarea potenţialilor candidaţi va fi făcută de organizaţia de Bucureşti, dar ea personal îl consideră potrivit pe primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a fost întrebată, joi seară, la Digi 24, dacă PNL va merge cu Nicuşor Dan la alegerille locale din Bucureşti, în 2024, sau o va susţine pe Gabriela Firea, care va candida din partea PSD.

”Nici acest lucru nu este stabilit la acest moment (...) E greu de exclus ceva în politica de astăzi, mai ales când funcţionezi într-o coaliţie guvernamentală dreapta-stânga, PNL-PSD, însă vă spun că avem suficienţi oameni bine pregătiţi din punct de vedere al administraţiei care să poată câştiga Capitala”, a afirmat Gorghiu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aceasta s-a referit la primarul din Sectorul 6.

”Ciprian Ciucu e un primar care a demonstrat că ştie să facă administraţie, s-a ocupat mai puţin de politică, dar din Sectorul 6 a reuşit să facă o emblemă în aceşti 3 ani de administraţie”, a mai afirmat Gorghiu.

Întrebată, de asemenea, dacă s-ar putea ca liberalii să nu-l mai susţină pe Nicuşor Dan, ca la ultimele alegeri, Gorghui a precizat: ”De ce nu? Performanţa unui primar este evaluată de organizaţia de Bucureşti. Domnia sa a fost o alegere de conjunctură pe care fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal a făcut-o. S-a mers mai mult atunci pe filozofia să piardă Firea decât să câştige candidatul PNL. S-a optat pentru o soluţie din afara partidului”.

Ministrul liberal al Justiţiei precizează că ar prefera ”o soluţie liberală, nu o soluţie de import” pentru Bucureşti.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.