Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, într-o sesiune live pe pagina de Facebook în care a răspuns la întrebări că are semnale din zona Ferentari a sectorului 5, că PSD plănuieşte cumpărarea de voturi şi de buletine de identitate, pentru ca oamenii să nu poată vota, ea anunţând că va sesiza ministrul de Interne să fie atent la ce se întâmplă în acea zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a declarat că Sectorul 5 înseamnă foarte mult pentru ea, fiind colegiul unde a câştigat două mandate de parlamentar.

”Am deja semnale nefericite dinspre Ferentari, că se plănuieşte cumpărare de voturi, că se cumpără buletine de identitate pentru ca oamenii să nu poată vota în ziua alegerilor şi cine ştie ce alte nenorociri vor să facă cei de la PSD care, din păcate, exploatează electoral acel bazin electoral”, a spus Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a menţionat că face apel la ministrul de interne să fie atent la ce se întâmplă în zona aceea. ”Ar fi păcat ca Sectorul 5 să rămână în întuneric şi să nu facem din acest sector ceeea ce trebuie”, a mai spus Alina Gorghiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.