Prezenţa la vot este de peste 110% în secţia de votare dintr-o comună din judeţul Giurgiu, unde zeci de alegători au votat pe listele suplimentare. Tot în Giurgiu prezenţa la vot într-o secţie este de doar 13%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit statisticilor publicate pe portalul Biroului Electoral Central, prezenţa la vot la secţia de votare amenajată în sediul fostei primării din localitatea Drăghiceanu este de 110,71 la sută. Astfel, la această secţie de votare sunt înscrişi pe listele electorale 84 de alegători, iar duminică până la ora 20.00 votaseră 93 de persoane. Din totalul votanţilor, 54 sunt înscrişi pe listele permanente, iar 39 au votat pe cele suplimentare. 

Cu puţin înaintea orei 15.00, prezenţa în secţia din Drăghiceanu era de 75%. Până la acea oră îşi exprimaseră opţiunea 63 de alegători. Dintre aceştia, aproape jumătate au votat pe listele suplimentare. 

La polul opus se situează secţia de votare de la Şcoala Gimnazială numărul 1 din localitatea Bolintin-Vale, unde prezenţa la urne până la ora 20.30 era de doar 14,01%, din 1.570 de alegători înscrişi pe listele permanente s-au prezentat la urne 220.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.