Deputatul PNL Gigel Ştirbu a dezvăluit că, într-o discuţie privată, premierul Nicolae Ciucă i-a spus că vrea să propună coaliţiei dublarea valorii tichetului de masă, „deoarece cheltuielile au crescut şi pentru angajaţii romani,cei care aduc plus valoare în România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Văd în presa românească o ştire,cum ca PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă,informaţie neasumată, ci venită pe surse, ceea ce arată nimicnicia unor oameni. Propunerea de mărire a valorii tichetului de masa aparţine Premierului Nicolae Ciucă, care într-o discuţie privată, cu subsemnatul, pe 29 martie a spus, citez «Domnule, aş vrea să propun coaliţiei dublarea valorii tichetului de masă ,deoarece cheltuielile au crescut şi pentru angajaţii romani,cei care aduc plus valoare în România!»”, a scris Gigel Ştirbu, sâmbătă pe Facebook.
 
El a adăugat că „prim-ministrul susţine creşterea valorii tichetelor de masă de la 20,17 lei cât este acum, la o valoare care poate fi suportată de către bugetul de stat”.
 
„Dragi colegi, lucrăm împreună pentru bunăstarea românilor, nu suntem la «Crosul Tineretului», cine ajunge primul la linia de sosire. Prim-ministrul, NU doreşte ca tichetele de masă să mai fie imaginea sărăciei! Pentru că adevărul contează!”, a adăugat deputatul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.