Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, cu Ilinca Munteanu. „Mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi”, a precizat Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am făcut formalităţile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi. Vă aşteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a scris George Simion, vineri pe Facebook. 

Printre cei prezenţi la eveniment a fost şi jurnalistul Dan Diaconescu.

George Simion a anunţat programul evenimentelor de la nunta sa din acest week-end care va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, iar sâmbătă liderul AUR se va căsători cu iubita sa Ilinca Munteanu. El a precizat că nuntaşii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald. Accesul oamenilor la nunta acestuia se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

Aproximativ 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.